GWHP

Comments

 1. P. Ouwinga 14 december 2015 - 14:17 Reply

  Op zich zou ik ermee accoord kunnen gaan. Maar het is belangrijk dat de lagere energieprijs opweegt tegen de steeds hoger wordende huur, ook op termijn. Immers de energieprijs is redelijk stabiel, zeker met de huidige olieprijs. Die naar verwachting nog wel een poos dit niveau houdt. Daarentegen stijgt de huur (inclusief de compensatie voor energie-maatregelen) elk jaar weer. Is dus de vraag wat op langere termijn de winst voor de huurder is. Zelf ben ik bang dat het op den duur alleen winst voor de woningstichting is. Een investering die na een aantal jaren rendabel wordt en zich dan uitbetaald aan de woningstichting.

 2. Bernd Rietberg 15 december 2015 - 12:09 Reply

  Geachte Patrimonium en mede huurders,

  Ik woon in een van de flats aan de Aquamarijnstraat. Ik zou het enorm waarderen als er zonnepanelen op ons dak zou komen, waarbij de huur hoger wordt en de energierekening lager. Dus: Ik stem voor!

  Wat vinden jullie?

  Hartelijke groet,

  Bernd Rietberg

 3. E. Vos 19 december 2015 - 14:55 Reply

  M’n huurhuis aan de Lodewijkstraat is uitermate geschikt voor zonnepanelen. Zolang ik nog steeds voor huurtoeslag in aanmerking kan komen ben ik voor zo’n investering.

  Vriendelijke groet,

  E.Vos

 4. Y. van Meurs 30 december 2015 - 22:31 Reply

  Woon in hofje aan Oosterweg. Ook hier zijn mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen. Volgens Patrimonium zouden zonnepanelen het aanzicht schaden? Letterlijk (inclusief taalfouten): ‘U vraagt ook of u zonnepanelen kunt aanbrengen op het dak van uw woning in het hofje. Ook hiervoor kunnen wij geen toestemming verlenen. Het hofje is karakteristiek voor de Oosterweg, vaak nemen mensen even een kijkje hoe het hofje erbij ligt. Als we zonnepanelen gaan aanbrengen op de daken dan veranderd dat beeld.’

  Alle huisjes hebben platte daken waar bijna niemand op uitkijkt. Verzoek is afgewezen. Kom eens langs en oordeel zelf!

 5. Moniek 26 maart 2016 - 15:51 Reply

  Zeker zou ik hier aan mee willen werken. Mijn bovenbuurvrouw was tegen een zonnepaneel op ons dak in de Radijsstraat en dat vond ik jammer. Een ‘nul op de meter woning’ vind ik een erg goed idee. Zowel voor het milieu als de portemonnee voor minima.

 6. Clemens 1 juni 2016 - 19:03 Reply

  Mijn dak is uitstekend geschikt voor zonnepanelen (en niet zichtbaar vanaf openbare weg). Ik wilde ze zelf bekostigen en laten plaatsen en heb al 2x toestemming gevraagd. Maar nooit antwoord gekregen. Jammer . . .

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *